Pedodontist

Brinner du för Barntandvård? Vill du fortsätta utvecklas i din roll som pedodontist? Vill du vara med och öka kvaliteten för barntandvården i Skåne? Vi söker dig som vill göra skillnad!

Helsingborgs Specialisttandvård är en nystartad klinik som bedriver specialiserad tandvård för barn och unga vuxna. Vi vill öka kvaliteten på barntandvården i Skåne genom hög kompetens, tillgänglighet och gott samarbete med andra odontologiska och medicinska discipliner. Vi är stolta över att vara den första specialistklinik i Skåne som erbjuder narkostandvård för barn och unga vuxna på kliniken.

Helsingborgs Specialisttandvård är belägen i moderna lokaler i centrala Helsingborg och arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Vi söker dig

Du brinner för pedodontin. Du ser varje individ som unik och har ett genuint intresse för omtanke och omsorg. Vi ser det som en självklarhet att du är ambitiös, alltid nyfiken på ny kunskap och att ditt arbete håller hög kvalitet. Du är empatisk, prestigelös och delar med dig av dina kunskaper med både kollegor och remittenter.

För oss är det otroligt viktigt att trivas på jobbet, vi tar väl hand om varandra och tillsammans skapar vi en positiv och trivsam arbetsplats. Vi välkomnar dig som är engagerad, tillmötesgående, flexibel och som hanterar oförutsägbara situationer på ett professionellt och positivt sätt.

Om anställningen

Omfattning

Heltid - Deltid

Anställningsform

Tillsvidare

Kvalifikationer

  • Arbetslivserfarenhet

  • Specialisttandläkare - 1-2 års erfarenhet

Arbetsgivaren

Lind & Weibull Specialisttandvård KB

Ansök via mejl

info@helsingborgsspecialisttandvard.se

Varmt välkommen med din ansökan!